familie- en erfrecht

Nicole is in 2005 in twee studies, Nederlands Recht en Notarieel Recht, afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens haar studie heeft zij bij een rechtswinkel gewerkt waar de liefde voor het vak is ontstaan. Sedert 2011 is zij werkzaam bij Ariëns Schoonderbeek advocaten.

Ditte heeft gestudeerd aan de Open Universiteit Heerlen, afstudeerrichting privaatrecht. Zij is in 2001 als advocaat beëdigd en is vanaf 2008 partner bij Ariëns Schoonderbeek advocaten.

Voor alle (particuliere en zakelijke) cliënten die in de maanden juli en augustus 2016 een nieuwe zaak bij ons in behandeling geven passen wij een korting toe van 15% op het toepasselijke uurtarief voor alle tot 1 januari 2017 in de zaak gewerkte uren.

Niet elke notaris kan het waarderen. Sommigen reageren met ludieke acties door een gratis Hema worst weg te geven bij een testament, anderen zijn worsten gaan verkopen voor de ingang van hun notariskantoor.

Met zijn allen op vakantie gaan van het geld van ome Jan, zoals Willeke Alberti het zo mooi bezingt, zit er voorlopig toch echt niet meer in. In de huidige economische crisis zit men niet altijd meer te wachten op een erfenis, want een positieve nalatenschap is niet meer vanzelfsprekend.

Subscribe to familie- en erfrecht