flexibele arbeidsrelaties

Margriet heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, richting privaatrecht en is beëdigd als advocaat in 2003. Zij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht in al haar facetten en heeft in december 2016 de postdoctorale PALA (Postacademische Leergang Arbeidsrecht) met succes afgerond. Margriet kan u op heldere en deskundige wijze bijstaan bij alle geschillen en vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht voor zowel ondernemers als particulieren.

Na een aantal jaren bij een grote rechtsbijstandverzekeraar te hebben gewerkt, is Bernard in 1998 overgestapt naar de advocatuur. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht in al haar facetten en heeft de postdoctorale Grotius Opleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond.

Het wetsvoorstel Werk en Zekerheid is op 18 februari 2014 door de Tweede Kamer aangenomen met opmerkelijk weinig wijzigingen. Op dit moment is het nog niet bekend wanneer de Eerste Kamer het wetsvoorstel gaat behandelen.
Dutch Steigers B.V. wil haar steigeractiviteiten voortaan in plaats van door vast personeel, door zzp’ers laten uitvoeren en verzoekt ontbinding van de arbeidsovereenkomsten van in totaal veertien werknemers.
mr. B. Cornelissen (Bernard) | 24 september 2013

Het op het Sociaal Akkoord gebaseerde wetsvoorstel 'Wet Werk en Zekerheid' van Minister Asscher is begin september voor advies naar de Raad van State gestuurd.

Subscribe to flexibele arbeidsrelaties