individueel en collectief ontslagrecht

Margriet heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, richting privaatrecht en is beëdigd als advocaat in 2003. Zij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht in al haar facetten en heeft in december 2016 de postdoctorale PALA (Postacademische Leergang Arbeidsrecht) met succes afgerond. Margriet kan u op heldere en deskundige wijze bijstaan bij alle geschillen en vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht voor zowel ondernemers als particulieren.

Na een aantal jaren bij een grote rechtsbijstandverzekeraar te hebben gewerkt, is Bernard in 1998 overgestapt naar de advocatuur. Hij heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht in al haar facetten en heeft de postdoctorale Grotius Opleiding Arbeidsrecht cum laude afgerond.

mr. B. Cornelissen (Bernard) | 12 februari 2014

Het sociaal plan van het Amphia Ziekenhuis in Breda bevat de bepaling dat als gevolg van reorganisatie geen gedwongen ontslagen zullen plaatsvinden. Nu herplaatsing van werknemer na anderhalf jaar niet is geslaagd, dient overleg met OR en vakbonden plaats te vinden.

Subscribe to individueel en collectief ontslagrecht