U bevindt zich hier: home > gratis spreekuur

Gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek

Regelmatig merken wij dat mensen een drempel over moeten om een advocaat in te schakelen. Ariëns Advocaten verlaagt de drempel door een gratis (telefonisch) kennismakingsgesprek met u te houden. Tijdens het (telefonisch) kennismakingsgesprek kunt u algemene vragen stellen, kennis maken met de advocaat en algemene voorlichting ontvangen. Voor een kennismakingsgesprek wordt maximaal een half uur voor u gereserveerd. Zo kunnen wij iedereen met een eerste advies behulpzaam zijn.

Maak een afspraak

Of u nu ondernemer, particulier bent of een instelling vertegenwoordigt: aarzelt u niet om ons uw probleem voor te leggen en een afspraak te maken voor het spreekuur. Een juridisch probleem is in een beginstadium meestal gemakkelijker en goedkoper op te lossen dan wanneer het conflict langer duurt en de verhoudingen verstoord zijn geraakt. Als voor de beantwoording van uw vraag meer tijd nodig is wordt er, indien u dat wilt, een vervolgafspraak met u gemaakt.

Voor het maken van een afspraak voor het gratis spreekuur kunt u dagelijks, van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons secretariaat opnemen, telefoon: 033-4637727. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@ariensadvocaten.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.