U bevindt zich hier: home > gratis spreekuur

Gratis spreekuur

Regelmatig merken wij dat voor veel mensen de drempel naar een advocaat hoog kan zijn. Ariëns Advocaten verlaagt de drempel door een gratis spreekuur te houden.  Tijdens het spreekuur kunt u in een persoonlijk gesprek uw vraag aan één van onze advocaten voorleggen. Omdat wij graag iedereen die ons spreekuur wil bezoeken te woord willen staan, wordt in beginsel een half uur spreekuurtijd voor u gereserveerd. Zo kunnen wij iedereen met een eerste advies behulpzaam zijn.

Maak een afspraak

Of u nu ondernemer, particulier bent of een instelling vertegenwoordigt: aarzelt u niet om ons uw probleem voor te leggen en een afspraak te maken voor het spreekuur. Een juridisch probleem is in een beginstadium meestal gemakkelijker en goedkoper op te lossen dan wanneer het conflict langer duurt en de verhoudingen verstoord zijn geraakt. Als voor de beantwoording van uw vraag meer tijd nodig is wordt er, indien u dat wilt, een vervolgafspraak met u gemaakt.

Voor het maken van een afspraak voor het gratis spreekuur kunt u dagelijks, van maandag tot en met donderdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur en tussen 13.30 en 17.00 uur telefonisch contact met ons secretariaat opnemen, telefoon: 033-4637727. U kunt ook een e-mail sturen naar: info@ariensadvocaten.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.