U bevindt zich hier: home > advocaten > margriet hille ris lambers

mw. mr. M. Hille Ris Lambers (Margriet)

ARBEIDSRECHT | OVEREENKOMSTENRECHT

E-mail: m.hillerislambers@ariensadvocaten.nl

Margriet heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, richting privaatrecht en is beëdigd als advocaat in 2003. Ook voordat Margriet als advocaat werd beëdigd heeft zij zich als jurist jarenlang breed ontwikkeld op het gebied van het arbeidsrecht, zowel in de adviessfeer als in de procespraktijk. Margriet kan u op heldere en deskundige wijze bijstaan bij alle geschillen en vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht. Haar expertise strekt zich onder meer uit over het individuele en collectieve ontslagrecht (zowel kantongerechtprocedures als procedures bij UWV-WERKbedrijf), arbeidsvoorwaarden, de problematiek rond flexibele arbeidsrelaties (o.a. het oproepcontract en de uitzendovereenkomst) en het concurrentie- en relatiebeding. De afgelopen jaren heeft zij zich nader gespecialiseerd in het verlenen van advies en bijstand aan arbeidsongeschikte werknemers en werkgevers die dreigen vast te lopen in het re-integratietraject. Zij is onder andere lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland), de VAAA (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam e.o.) en de VvA (Vereniging voor Arbeidsrecht).

 

Specialismen

individueel en collectief ontslagrecht, flexibele arbeidsrelaties, arbeidsvoorwaarden, concurrentie- en relatiebedingen, arbeidsongeschiktheid en re-integratie

 

Mw. mr. M. Hille Ris Lambers heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het arbeidsrecht als rechtsgebied geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd rechtsgebied.

mw. mr. M. Hille Ris Lambers (margriet)

arbeidsrechtovereenkomstenrecht

Margriet heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, richting privaatrecht en is beëdigd als advocaat in 2003. Margriet kan u op heldere en deskundige wijze bijstaan bij alle geschillen en vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht voor zowel ondernemers als particulieren. 

CONTACTGEGEVENS

Ariëns Advocaten Amersfoort
E info@ariensadvocaten.nl
T (033) 463 77 27

Adres
Stadsring 75
3811 HN Amersfoort

Plattegrond >>